Ledelse

Michal Gajos: Event Manager & booker. Det var Michal der i 2014 stod bag den første udgave af VMF. Michal har selv spillet i forskellige metalbands gennem tiden og hans oplevelser fra den danske koncert scene danner grundlaget for måden festivalen drives på. Michal er vores booker og her har den garvede VMF gænger måske bidt mærke i sammenhængen mellem VMF´s forkærlighed til polske bands og Michal´s herkomst. Michal er en habil booker, og det er i årenes løb lykkedes VMF, at trække flere større udenlandske bands, samt bands som aldrig tidligere har spillet i DK til Viborg Metal Festival.

Liv Lillan Aaen Møller: Event & frivillig Koordinator. Liv er VMF´s organisatoriske geni - det Liv der holder resten af ledelsen i “ørene” og hende der har styr på alt det administrative og praktiske i forbindelse med festivalen. Til VMF har Liv det overordnede ansvar for vores backstage area, merchandise bod og temabar mm. Ligesom det også er Liv der sørger for at vores frivillige har det godt og for, at bands og gæster hygger sig. Endelig er Liv også ansvarlig for markedsføring, sociale medier og hjemmeside.

Lars Schneider Sørensen: Stage Manager og Viborg Metal Festivals eget omvandrende metal leksikon og metalnørd. Siden Lars som 13 årig først opdagede Headbangers Ball på MTV, har metal musikken været hans store passion, og han har og spiller stadig i forskellige bands. Lars er vores “go to guy” når vi skal have årets lineup på plads, og er man i tvivl om bands, så er det bare at spørge Lars. Der ud over er det også Lars, som hvert år, med skarp hånd, sørger for at bands på selve festivaldagen holder tidsplanen og at sceneskift sker gnidningsløst.