Skip to main content

Bliv frivillig til VMF!

Vores frivillige er grunden til, at VMF år efter år er en succes og essentiel for at både gæster og bands får en super fed oplevelse. Ved os er du ikke bare frivillig til Viborg Metal Festival – Du bliver en del af Musikforening OLM Viborg familien. Du bliver en del af et fantastisk fællesskab, hvor rummelighed og sammenhold danner grundlag for et super sejt team af dygtige og engagerede ildsjæle.

Vil du gerne være med i teamet eller blot høre nærmere om arbejdet som frivillig til VMF, så kontakt Event & frivillig koordinator Liv Lillan Aaen Møller på liv@viborgmetalfestival.dk eller på tlf. 50 74 33 63

Sammenhold og spændende opgaver

For lidt over 3 år siden faldt jeg tilfældigvis over et opslag på Facebook. Noget der hed OLM søgte frivillige til Viborg Metal Festival. Jeg var fristet til at søge, men nøjedes dengang med at sparke kæresten afsted. Efter at have hørt ham fortælle om hans oplevelse blev fristelsen for stor og året efter sprang jeg ud i det.

Jeg blev mødt af nogen helt igennem fantastiske mennesker. Det var hektisk, sjovt og udfordrende at blive kastet ud i opgaverne med at gøre klar inden dørene skulle åbnes. Men alle hjalp hinanden, så jeg følte mig fra starten som en del af holdet.

Det er den fedeste weekend med oplevelser man ikke får andre steder. De mange timer flyver afsted når man sætter op og gør klar til ryk ind, møder de forskellige bands, får snakket med en masse glade metalhoveder, passer sine opgaver og høre fed musik. Ja man er mega træt i kroppen når aftenen er forbi og det sidste er rydtet op, men det er på den fede måde og man har den der følelse i kroppen der bare skriger: Hvornår skal vi igang igen???

Heldivis er det ikke kun Viborg Metal Festival de skal bruge frivillige til. Der er også Jule Punk i december og OLM Metal Night i September. Og jeg er KLAR når som helst.

Sammenholdet med arrangørerne og de andre frivillige kan ikke sammenlignes med noget andet. Jeg har været med i 2 år nu og kan ikke forestille mig at det kommer til at ændre sig fremover.
*****
Serina Gertrud Kildehave

Det føles som en familie

Første år som frivillig. Blev behandlet ekstremt godt, fik overnatning og følte som om jeg var en del af et team der laver en metal festival af alle de rigtige grunde. Simpelthen fordi de som mig elsker metal.

Jeg arbejdede på scenen hvor vi hurtigt blev et team som kørte professionelt og uden gnidninger. Der blev lyttet til mig og ændret på arbejdsopgaverne i forhold til mine erfaringer fra mit arbejde med live musik igennem tiden.

Musikerne var også rigtig flinke og rare at arbejde sammen med.

Alt i alt er det at arbejde for vmf/olm en vildt fed oplevelse og det føles som at komme ind i en familie som altid har plads til dem der vil den.
*****
Martin Boesvang