Skip to main content

Altar of Oblivion: er et Epic Doom Metal/80s Heavy Metal band fra Aarhus, som blev dannet i 2005. Med 2 albums og 2 e.p.’er i bagagen får vi helt sikkert et sammenspillet band at se. Teksterne kredser om angst, fortvivlelse og konflikter. Bandet består af  Mik Mentor (Lead & backing Vocals), Martin Meyer Sparvath (Guitars, backing Vocals & additional Keyboards), Jeppe Campradt (Guitars and Keyboards), Cristian Nørgaard (Bass) og Danny Woe (Drums). 

Artillery: er et Thrash/Speed Metal band fra Taastrup. Bandet blev dannet i 1982 og har i snart 4 dekader hærget verden med deres fede thrash metal. Stützer brødrene skriver stadig hurtige og fængende guitar riffs med fokus på den gode melodi og fede soli. Teksterne handler om samfundet generelt, livet og døden  består af  Michael Stützer (Guitars), Morten Stützer (Guitars), Rune Gangelhof (Tour guitarist), Tobias Neffer (Tour Bassist), Josua Madsen (Drums) og Michael Bastholm Dahl (Vocals). 

Beneath the Silence: er et melodisk metal band fra Aarhus, som blev dannet i 2014. Bandet består af Mette (Vocal), Søren (Bass), René (Rhythm guitar) og Mikkel (Drums).  Beneath the Silence er riff-funderet melodisk metal med masser af groove og en kvindelig forsanger. deres stil er af anmeldere blevet sammenlignet med Evanescence med et noget mere nutidigt approach.

Blood red Throne: er et norsk dødsmetal band, som blev dannet i 1998. Med deres 8 albums er de efterhånden en institution i genren. Bandet har som mål at give publikum et ‘show’ sammen med en klassisk dødsmetal koncert. Med deres synkron head og circlebanging er de et sjovt men sandelig også seriøst indslag. Teksterne er i vanlig dødsmetal stil et studie ud i vold, mord , død og splat med et glimt  øjet.  Bandet består af Død (Guitar), Bolt (Vocals), Hellbent (Bass), Meathook (Guitar) og Freddy (Drums).  

Chronicle: er et blackened melodisk thrash metal band fra frederikshavn, som blev dannet i 2012. De har 2 e.p.’er og 1 fuldlængde på bagen. Deres musik meget sprudlende og ungdommelig i udtrykket og deres tekster handler om krig , død og had. Bandet består af Lars Bo Nepper (Guitar/ Vocals), Jari Sielemann Holopainen (Drums), Sebastian Skousgaard (Guitar) og Jacob Wammen (Bass).  

Embryo: er et heavy metal band fra Randers, som blev dannet i 2013. Bandet består af medlemmerne Jeppe Færch (Guitar & lead vokal), Simon Fuglsang (Guitar & backing vokal), Niels Thøgersen (Bass) og Emil Thøgersen (Drums). Med tunge riffs, gode melodier og stærke omkvæd boltre Embryo sig i  grænselandet mellem Doom, Sludge, Stoner og ren og skær Heavy Metal. 

Infernal War: er et polsk black metal band, som blev dannet i 1996. Deres musik er knusende tungt og hæsblæsende hurtig med flænsende guitarer og blastende trommer. Deres tekster kredser omkring død, had, misantropi, satanisme og anti kristianitet. Bandet er garant for en liveoplevelse af de store med et “in your face” liveshow. Bandet består af Stormblast (Drums), Triumphator (Guitar), Zyklon (Guitar), Warcrimer (Vocals) og Godcrusher (Bass). 

Iron Fire: er et dansk power metal band fra København, som blev dannet 1995. Bandet har igennem tiden udgivet 7 albums af høj international kvalitet, med masser af melodi, tekster om fantasy og episke kampe, og fede guitarsoli som høre sig til genren.Iron Fire er i deres rette element på scenen og det får folk også at se når de oplever bandet live første gang. Bandet består i dag af Martin Steene (Vocals/Bass), Kirk Backarach (Guitar) og Gunnar Olsen (Drums).  

King of Asgard: er et svensk pagan metal band, som blev dannet i 2008. Med en ret unik sans for melodi og et tekstunivers kredsende omkring vikinger, krig og kampe og Norse mytologi, leverer bandet en liveperformance i særklasse med fræsende guitarer og genkendelige melodistykker. De har 4 albums på samvittigheden som alle er af høj kvalitet. Bandet består af Karl Beckman (Guitar/Vocals), Jonas Albrektsson (Bass), Ted Sjulmark (Guitar) og Mathias Westman (Drums).

Livløs: er et melodisk dødsmetal band fra Aarhus, som blev dannet i 2014. Bandet består af Simon Olsen (vocals), Franz Posch (guitar), Kenneth Breinbjerg (guitar), Søren Frambo (bass) og Thomas Dannemand (drums). Med deres aggressive toner og fængende tekster og voldsomt energiske liveshows er Livløs hurtigt blevet kendt som et  af de mest lovende bands på den danske dødsmetal scene.  

Morgoth: er et Tysk dødsmetal band, som blev dannet i 1985. De har 2 e.p.’er og 4 albums i bagagen. Morgoth har en helt speciel stil indenfor dødsmetallen som ikke findes hos ret mange andre udøvere af genren. Deres tekster handler om død, samfundet og personlige problemer. Bandet består af Harry Busse (Guitar), Sebastian Swart (Guitar), Marc Reign (Drums), Sotirios Kelekidis (Bass) og Karsten “Jagger” Jäger (Vocals). 

Seed of Heresy: er et Aarhusiansk dødsmetal band, som blev dannet i 2012.Bandet er meget unikke i deres tilgang til musik, da ALT deres musik er gratis og til fri afbenyttelse. Forvent et vild show med en særdeles flyvende bassist, der er overalt på scenen. Bandet består af Rasmus Henriksen (Guitar / vocals), Jonas Sandager Møller (Bass) og Bent Bisballe Nyeng (Drums).  

SVRL: er et Aalborgensisk metal band, som blev dannet i 2014. Bandet består af Anders Høst (Vocals), Allan Toft (Guitar), Patrick Serena (Bass) og Mikkel Staun (Drums). SVRL´s musik er teknisk betonet riffbaseret metal og afspejler godt den musikalske diversitet som bandet repræsentere.  

Foto: Marika Hyldmar