Skip to main content

Act of Cohesion: er et Aalborgensisk thrashmetal band, som blev dannet i 2012. Bandet består af Henrik Weide (Vocals), Allan Frandsen (Guitar), Henrik Mortensen (Guitar), Ronni Bech (Bass) og Thomas Bo Andreasen (Drums). Bandet har stor passion for den gamle thrash-metal scene og rock n´roll, hvilket også kommer til udtryk i deres seneste EP “Solidarity & Double Standards” som udkom i 2015. 

Bersærk: er et århusiansk band, som spiller stoner-/doom-rock. Bandet blev dannet i 2012 og består af Casper Roland Popp (Vocal), Lars Evers /Guitar), Torben Egebjerg (Bass) og Simon Gleerup Meiner (Drums). Bandet er kendt for, at ruske godt op i publikum med deres højeksplosive, dansksprogede stoner-/doom-rock, som kalder på den indre ulv og giver publikum muligheden for at hyle med i kor.

Caro: er et nordjysk band fra Frederikshavn som spiller death/thrash metal. Bandet blev dannet i 2007 og består af Kevin Sørensen (Guitar), Laust Normann Sørensen (Guitar), Sigurd ”Sigge” Jøhnk-Jensen (Drums), Rasmus “Kalke” Nielsen (Bass) og Michael Olsson (Vocals). De nordjyske drenge har udgivet 2 albums ”ALPHA” i 2012 og  ”Letchworth Village” i 2013, ligesom de også har udgivet 2 EPér.

Dew Scented: er et tysk thrash/dødsmetal band, som blev grundlagt tilbage i 1992. Bandet har gennem årene haft mange prominente medlemmer, men består i dag af Leif Jensen (Vocals), Marvin Vriesde (Guitar), Rory Hansen (Guitar), Joost van der Graaf (Bass)og Koen Herfst (Drums). Med mere end 20 års erfaring er Dew Scented nogle erfarne herre på den Europæiske metal scene. De har 10 albums bag sig og har spillet på festivaller som Hellfest, Wacken, Party San, Neurotic Deathfest, Bang Your Head, Summer Breeze og Brutal Assault m.fl.,  

Earn Your Scars: er et dansk hardcore metal band fra Kolding, som blev dannet i 2008. Bandet består af Berlin (Vocals), Denning (Guitar), Freese (Bass) og Mølle (Drums). Bandet er kendt for en solid blanding af oldschool-hardcore med groovy dele og tunge breakdowns. Publikum kan derfor være sikker på, at opleve et energisk liveshow som man sent glemmer.

Final Hour: er et Melodeath-band fra Aalborg. Deres kompetente melodeath er udført med knivskarp præcision. Forsanger Jacob Jensens vekslen mellem clean vocals og growl og Haumanns tommespil gør bandet meget dynamiske. Bandet består af Jacob Jensen (guitar & growl), Martin Haumann (trommer), Rasmus Christensen (bas) & Jesper Fleckner Gravholt (guitar). 

Grimner: er et folk-metal band fra Motala i Sverige. Bandet blev dannet i 2008 og består af Ted (Vocals & Lead Guitar), Martin (Vocals & Rhythm Guitar), David (Bass Guitar), Kristoffer (Keyboards), Johan (Flutes, Mandola, Bagpipes) og Henry (Drums). Grimner er catchy melodier og tunge riffs kombineret med folkeinstrumenter. Deres tekstunivers tager udgangspunkt i nordisk mytologi og historiske viklinger. Grimners musik er lige så fantastisk som de er  underholdende.

Horned Almighty: er et dansk black n’ roll metal band fra Aarhus, som blev dannet tilbage i 2002. Bandet består af Smerte (Vocals), Hellpig (Guitars), Haxen (Bass) og Harm (Drums). Bandets “dont give a shit” tilgang til black metal er en garanti for, at publikum for en øredøvende oplevelse af rasende punk black metal og tungt doom metal. 

Illdisposed: er et dødsmetal band fra Aarhus, som blev dannet i 1991. Bandet består af Bo Summer (Vocals),  Jakob Batten (Guitar), Ken Holst (Guitar), Kussen (Bass) og Rasmus Schmidt (Drums). Bandet er nok et af de mest album producerende på den nordiske dødsmetal scene og har 14 albums bag sig. Illdisposed har udviklet deres egen death metal lyd med melodiske groovy rytmer og hårdt rammende riffs med en unik subwoofer-vokal i fokus. 

Lipid: er et thrash metal band som dagligt har deres gang i Vejle. De har 3 e.p.’er og 2 albums  på bagen. Der har været lidt stille i Lipid lejren de seneste år men de er vendt stærkt tilbage og er i storform. Glæd jer alle til et klassisk thrash metal show .Bandet blev dannet i 1994 og består af  Martin Hartlev Pedersen ( Drums), Søren Hartlev Pedersen (Guitar, Vocals), Michael vanden Broek (Guitar) og John Frederik Smedemark (Bass). 

Satanic Assault Division: er et dansk black metal band, som blev dannet i 2012. Bandet består af  Lord Vold (Drums), Jardén Schlesinger (Guitar), Haxen (Vocal), Hellgarm (Bass) og Christian Christiansen (Guitar). Med Satanic Assault Division kan fans forvente et rutineret band med en ekstrem og aggressiv lyd, der afspejler bandets tillid og musikalitet.  Bandet eksistere ikke længere.   

Savage Machine: er et old school heavy metal band fra Århus, som blev dannet i 2010 som Momentum men skiftede navn til Savage Machine i 2014. Bandet består af Troels Rasmussen (Vocals), Jacob Vestergaard Druedahl Bruun (Guitars), Simon Poulsen (Guitars), Martin Helbo (Drums) og Benjamin ‘Atlas’ Andreassen (Bass). Energetiske guitarriffs, galopperende bas, tordnende trommer og vokaler i bedste old school metal stil kendetegner Savage Machine.    

The World State: er et Aarhusiansk  band som spiller en art doom rock. De blev dannet i 2009 og har en lidt særlig tilgang til det at skrive musik. Deres tekster handler om meget forskellige ting som f.eks. klassiske protestsange over meget intime kærlighedssange. Bandet består af  Leifur (Bass), Bina Rosenvinge (Vocals), Andreas Schubert (Guitar) og Jesper Kragh (Guitar).  

Vader: er et polsk dødsmetal band, som blev dannet tilbage i 1983 og har et hav af udgivelser på samvittigheden. Vader har længe været en stor spiller på den internationale death metal scene og kører stadig på for fuld udblæsning. Teksterne handler bl.a. om magi, demon påkaldelser , anti-religion og krig. Bandet har gennem tiden haft en del forskellige medlemmer, men består i dag af Peter (Guitar + Vocals), Pajak (Guitar), Hal (Bass) og James (Drums).   

Foto: Jacob Dinesen fotograf Devilution