Skip to main content

Taake fra Norge blev dannet tilbage i 1993 som Thule, men band stifter Hoest, skiftede navnet til Taake i 1995 bl.a. som en hyldest til den næsten konstante tåge der indhyller de 7 bjerge der omringer hans hjemby Bergen. Taake har et hav af udgivelser på cv’et, både e.p.’er, splits og fuldlængde albums.
Hoest spiller alle instrumenter på udgivelserne, men har selvfølgelig lejesvende med live.
Livebandet består af, V’GANDR – bas. AINDIACHAÍ – guitar. GJERMUND – guitar og banjo. RUNE – trommer og HOEST – vokal.

Memoriam er et Engelsk death metal band der blev dannet i 2016 i UK af tidligere medlemmer fra legendariske Bolt Thrower, da De stoppede bandet grundet deres trommeslagers alt for tidlige død.
Bandet har 3 albums på bagen , hvoraf deres seneste “Requiem for mankind” fra 2019 har modtaget flere gode kritiker anmeldelser verden over.
Bandet består af Frank Healy – bas. Andrew Whale – trommer. Scott Fairfax – Guitar, og Karl Willets – vokal.

Nervosa er et all female thrash metal band fra Sâo Paulo i Brasilien og blev grundlagt i 2010.
Bandet har i sine 10 år kun skiftet ud på tromme posten et par gange, og de turnere kraftigt verden rundt, så vi har med en velsmurt livemaskine at gøre. Bandet har 3 albums og en ny single fra 2019 på cv’et.
Bandet består af Fernanda Lira – Bas og vokal. Prika Amaral – Guitar og backing vokal og Luana Dametto – Trommer.

Bölzer er en Schweizisk ekstrem metal duo. De blev dannet i Zürich i 2008 og har siden beriget verden med 3 ep’er, et fuldlængde album og en split udgivelse.
Deres seneste ep, Lese majesty fra 2019 har som alt deres andet materiale, høstet stor anerkendelse fra både fans og kritikere.
Bandet består af KzR – Streng instrumenter og vokal og HzR – Trommer.

Vicious Rumors er power/thrash metal bandet fra San Francisco startede ud tilbage i 1979. De spillede deres første koncerter sammen med bands som Metallica og Exodus. De har en anseelig diskografi, med 12 studiealbums og 4 live albums.
Bandet består idag af Geoff Thorpe – Guitar og Vokal. Larry Howe – Trommer og Vokal. Gunnar Dügrey – Guitar og Vokal. Nick Courtney – Vokal og Cody Green – Bas.

Stormwarrior: Fra det nordtyske kommer det Hamborg baserede power metal band Stormwarrior. Det er deres første optræden i Danmark selvom bandet har eksisteret siden 1998. De har 3 ep’er 6 fuldlængde albums og et live album på cv’et, så der er materiale nok at vælge imellem når de indtager Viborg Metal Festival.
Bandet består af Lars Ramcke – Guitar og Vokal. Falko Reshöft – Trommer og Vokal. Yenz Leonhardt – bas og Vokal og Björn Daigger – Guitar.

Cabal fra København har siden deres start i 2015 kun kigget fremad, og det er gået stærkt. Med masser af koncerter i både ind og udland er de garant for en liveoptræden i verdensklasse. De har et par udgivelser på cv’et, hvoraf deres seneste single Tongues, har høstet fine anmeldelser.
Bandet består af Nikolaj Kaae Kirk – Trommer. Arsalan Sakhi – Guitar. Malthe Strøyer Sørensen – Bas. Chris Kreutzfeldt – Guitar og Andreas Bjulver Paarup – Vokal.

Orm er et episk black metal band fra København der blev dannet for kun 5 år siden i 2015.
I deres korte levetid har de udgivet 2 albums og spillet masser af koncerter. Deres hypnotiserende stil og lange kompositioner giver deres koncerter noget atmosfære man sjældent oplever.
Bandet består af Troels – Bas. Adam – Trommer. Theis – Guitar og vokal og Simon – Guitar og vokal.

From North er et folk/viking metal band som kommer fra vores svenske naboer. De blev dannet i Varberg i 2016 og smed allerede deres selvbetitlede debut på gaden året efter. Deres melodiske metal går godt i spænd med deres tekstunivers, der primært omhandler Norse mytologi.
Bandet består Håkon Johansen – Vokal. Mattias Svenson -Guitar. Janne Lüthje – Guitar. Robin Hermansson – Trommer og Mikael Kindblad – Bas.

Hellmaze blev dannet i 2018, de har deres base i det midtjyske som gør dem til det lokale indslag. De spiller en art melodisk thrash med elementer af power og groove. Siden dannelsen har de skrevet sange til deres første e.p. “aMAZEing”, som blev udgivet i 2019 og spillet deres første koncerter rundt om i det jyske.
Bandet består af Rafal Malewski – Vokal og Guitar. Michal Gajos – Guitar. Tobias Larsen – Trommer og Lars Sørensen – Bas og Vokal.

Cor Vacante er dødsmetal bandet fra Esbjerg så dagens lys i 2013.
De har i årene op til deres debut arbejdet målrettet på et stærkt musikalsk udtryk.
Deres debut Amygdala udkom i 2019 ,så vi får dugfriske dødshymner at høre når de indtager scenen til årets festival.
Bandet består af Rune Sinnbeck – Bas. Christoffer Djurhuus – Trommer. John Vestergren – Guitar. Brian Helge Jacobsen – Guitar og Jan Bergmann Jepsen – Vokal.

Herezy har sin oprindelse i Horsens, de blev dannet i 2017 og har brugt tiden på at skrive musik og komme i gang med koncerter. De spiller en blanding af hurtige og stramme riffs og langsomme og tunge riffs med en melodisk vokal.
De smed deres første single (demo), Revenge at last, ud til folket i 2019.
Bandet består af Jacob Hansen – Vokal. Dennis Rasmussen – Guitar. Thomas Møller – Guitar. Jacob Wammen – Bas og Søren Ryan – Trommer.

Foto: Line Gajos