Om VMF

Viborg Metal Festival, i daglig tale VMF, så rampelyset første gang i 2014, da en lille flok lokale viborgenser besluttede, at Viborg havde mere at byde på end de traditionelle kulturtilbud. VMF bliver drevet af Musikforening Olm Viborg og er i dag én af de største og mest velbesøgte 2 dags metal festivaller i Midt og Vestjylland. Igennem årene har VMF haft æren af, at byde velkommen til bands som Dawn of Demise (DK), Vader (PL), Infernal War (PL), Morgoth (DE), King of Asgard (SE) Dew Scented (DE), Bersærk (DK), Prevail (DK), Unearth (US) og mange flere, som du kan se her.

Viborg Metal Festival - en stor succes

VMF har gennemgået en naturlig udvikling siden 2014 og er gået fra at være en 1 dags metal festival i til i dag at være en 2 dages festival med mange trofaste gengangere blandt publikum. Vi bestræber os på, at tilbyde vores gæster et bredt lineup inden for metal genren, hvor både upcoming  og etablerede bands er på plakaten. Ligesom det er blevet lidt af en tradition, at bands som ikke tidligere har spillet i Danmark er på VMF plakaten. Samtidig forsøger vi hvert år at sammensætte et lineup, hovedsagelig bestående af bands, som op til VMF ikke har været at opleve på andre metal festivaller i Danmark.

Ris & Ros

Vi arbejder kontinuerligt på at gøre VMF bedre, så vores gæster får den bedste og mest autentiske festivaloplevelse, og vi vil derfor gerne høre om dine oplevelse. Så har du ris eller ros, så send os meget gerne en mail.